19.02.2019

Сайт під ключ - вигідна комплексна веб-послуга

Насамперед поговоримо про значення терміну «під ключ». Найчастіше це словосполучення використовується для характеристики стану щойно збудованого житлового об'єкта. Будинок або квартира «під ключ» відразу придатні для житла і не вимагають додаткових робіт, тобто бери ключ, відмикай двері, заходь і живи. Таке ж саме значення має цей зворот, застосований щодо веб-продукту, хоча відімкнути сайт ключем навряд чи вийде.

Тобто «сайт під ключ» - це вже закінчений веб-ресурс, що правильно функціонує, з наповненими сторінками, повністю готовий до використання для цілей бізнесу. Англійською цей термін звучить як turnkey website.

 

Замовити сайт під ключ

Послуга «розробка сайту під ключ»

Продовжимо аналогію з житлом. При купівлі квартири під ключ клієнт вибирає житло з потрібною квадратурою і плануванням, платить гроші й після очікування чи одразу переселяється в готове гніздечко, в якому всі приміщення оздоблені, є вода, газ, світло та інші блага цивілізації.

Коли клієнт звертається в веб-студію, щоб замовити сайт під ключ, проходить аналогічний процес: клієнт вибирає тип сайту, дизайн, описує необхідний йому функціонал, платить гроші за послуги, чекає і вуаля! - отримує логін і пароль від адмінки сайту, ну а результати (прибуток чи популярність, кому що треба) прийдуть ще трохи пізніше.

Процес розробки сайту під ключ включає всі основні етапи роботи над веб-проектом:

  • визначення цілей проекту і вимог замовника;
  • аналіз сайтів даної бізнес-ніші;
  • формування технічного завдання;
  • розробка сайту (створення дизайну, верстка, підключення системи адміністрування, програмування);
  • тестування;
  • реєстрація доменного імені.

Крім того, проводяться такі роботи, які можуть не входити в стандартні послуги з веб-розробки:

  • наповнення сторінок контентом;
  • початкова внутрішня оптимізація;
  • розміщення на хостингу.

Зауважимо, що початкова SEO-оптимізація сайту дуже важлива для його ранжування пошуковими машинами, видачі на високих позиціях і отримання трафіку. Оптимізований «новонароджений» веб-ресурс уже готовий працювати на досягнення поставлених власником цілей.

Таким чином, сайт під ключ - це свого роду пакетна пропозиція дуже приваблива для проектів будь-якого типу, особливо для складних, таких як корпоративний сайт або інтернет-магазин.

У чому ж полягає привабливість такої послуги?

Відповідність вимогам і цілям. Така послуга зовсім не виключає контроль за процесом з боку замовника. Всі важливі моменти обов'язково узгоджуються, що забезпечує максимальне врахування вимог і побажань клієнта.

Гарантована технічна підтримка. При замовленні сайту під ключ розробники беруть на себе не тільки всі роботи, але і відповідальність за якість результату. Протягом гарантійного терміну забезпечується безперебійна робота ресурсу, вирішення всіх технічних проблем.

Економія грошей. Як і в інших пропозиціях типу «все в одному», при замовленні сайту під ключ клієнт отримує від розробників певні бонуси (наприклад, кілька місяців хостингу в подарунок і т.п.)

Економія часу замовника. Для ділової людини час дуже цінний, й не вигідно витрачати його на навіть нескладні дії, наприклад, написання текстів, наповнення сторінок контентом, підбір доменного імені або на пошук того, хто буде цим займатися. Тому послуга розробки сайту під ключ зручна насамперед тому, що дозволяє клієнту оперативно запустити проект, не відриваючись від вирішення бізнес-питань.

Створення сайту під ключ в Лаймнет

Ви зробите правильний вибір, якщо замовите сайт під ключ в нашій веб-студії, адже створення сайтів та їх просування - наші ключові спеціалізації.

Ми пропонуємо повний комплекс послуг з веб-розробки, беремо на себе виконання всіх пунктів технічного завдання на створення сайту, а також:

  • написання оптимізованих текстів,
  • наповнення сторінок контентом (число сторінок вказується в договорі),
  • реєстрацію доменного імені,
  • надання хостингу,
  • SEO оптимізацію та просування сайту.

Наша команда створює під ключ сайти будь-якої складності - корпоративні, інтернет-магазини, індивідуальні проекти. Використовуючи індивідуальний підхід до клієнта, максимально враховуючи його вимоги та побажання, супроводжуючи роботу детальною звітністю, ми забезпечуємо високу якість результату при доступних цінах.

Зв'яжіться з нами телефоном, скайпом або через форму зворотного зв'язку, також наш менеджер може приїхати на зустріч для обговорення Вашого проекту.

Замовляйте сайт під ключ у нас та отримайте швидко й недорого якісний веб-ресурс!

Бажаєте отримати безкоштовну консультацію?
Інші новини
SEO
Інформація для клієнта як оплатити свою рекламну кампанію, яка знадобиться всім тим, хто в перший раз запускає свою рекламу.
Сайт компании
Ви хочете створити веб-сайт, або оновити існуючий? Необхідно добре попрацювати над його дизайном, зробити сайт привабливим і зручним для користувачів. І не забудьте попрощатися зі старомодними тенденціями. Йти в ногу з часом - це завжди перспективно.
SEO
Google удосконалює алгоритм за допомогою машинного навчання, щоб краще ранжувати сайти, які дійсно корисні.