some alt
01.04.2015

Google запустить оновлений алгоритм пошуку 21 квітня 2015

Пошуковий сервіс Google при видачі результатів на той або інший запит віддає пріоритет ресурсам, оптимізованим для мобільних пристроїв. Ця умова актуальна навіть у тому випадку, якщо користувач переглядає веб-сторінки зі стаціонарного комп'ютера.

Починаючи з 21 квітня Google збирається посилити залежність результатів пошуку від ступеня оптимізації ресурсів сайту для мобільних пристроїв. Простіше кажучи, у власників великовагових сайтів, ще не оптимізованих для роботи на смартфоні або планшеті, є менше місяця для проведення відповідних поліпшень. В іншому випадку на високі позиції в списку видачі розраховувати не варто.

Протягом усього цього місяця Google збирає інформацію про сайти, щоб вже 21 квітня оновлена ​​система ранжирування відразу почала діяти.

Бажаєте отримати безкоштовну консультацію?
Інші новини
Сайт компании
У травні 2016 року мобільні алгоритми Google почнуть придавати ще більше значення таким сигналам, як ступінь адаптивності сайту для мобільних пристроїв. Це означає, що вплив цього фактору на позиції сайтів в мобільній видачі помітно посилиться, а його значимість для пошукової системи підвищиться.
SEO
Що б Google міг помітити, що сайт не настільки хороший або навпаки йде багато часу - від декількох місяців до півроку, а часом і більш тривалий період. Тільки так Google гарантовано зможе розпізнати суттєві зміни веб-сайту загалом.
SEO
Новинка від Гугл: прискорені мобільні сторінки (AMP - абревіатура від Accelerated Mobile Pages). Вони з’являються із спеціальною поміткою у верхній частині сторінки пошуковика з результатами мобільної видачі. Версії статей із такими сторінками подаватимуться у вигляді "слайдера" або "каруселі". Незабаром очікується розширення підтримки таких сторінок і у основній пошуковій видачі.