18.07.2019

Оптимізація сайту для мобільних пристроїв

Оптимізація сайту для мобільних пристроїв

Адаптивна верстка - це верстка веб-сторінок, яка забезпечує коректне відображення сайту на різних пристроях, підключених до інтернету, та динамічно підлаштовується під задані розміри вікна браузера.

Сучасний сайт повинен однаково добре відображатися й працювати як на десктопному комп'ютері, так і на смартфоні, планшеті, ноутбуці. Технічно грамотна верстка сайту дуже важлива для подальшого просування й оптимізації сайту, від неї залежить вигляд сторінок в різних браузерах, швидкість їх завантаження, індексація та багато-багато інших показників. Оптимізувати сайт під мобільні пристрої вимагає й новий алгоритм Google Mobile Friendly, який був запущений в 2015 році.

Фахівці веб-студії "Лаймнет" мають великий досвід розробки адаптивних сайтів і готові за помірну ціну створити для вас сучасний красивий адаптивний дизайн сайту, зробити адаптивну верстку або розробити мобільну версію вже існуючого ресурсу.

Бажаєте отримати безкоштовну консультацію?
Інші новини
SEO
23.09.2016 Google нарешті офіційно підтвердив оновлення алгоритму Penguin 4.0. Що це за птах такий, цей Penguin?
SEO
Пошуковий сервіс Google при видачі результатів на той, або інший запит віддає пріоритет ресурсам, оптимізованим для мобільних пристроїв. Дана умова актуальна навіть у тому випадку, якщо користувач переглядає веб-сторінки зі стаціонарного комп'ютера .
SEO
SEO-Фахівці помітили ознаки кількох оновлень пошукового алгоритму Google протягом жовтня. У повідомленнях вебмайстрів говоритися про зміни, починаючи з 4 жовтня і по теперішній час. Сеошніки вже називають цей алгоритм Зомбі.