some alt
20.05.2015

Google офіційно підтвердив оновлення алгоритму

Google офіційно підтвердив оновлення алгоритму

Google офіційно підтвердив, що помічені вебмастерами зміни в ранжуванні їх ресурсів у видачі насправді були пов'язані з оновленням пошукового алгоритму. Розробники компанії внесли зміни в процес оцінки якості контенту. Англомовні фахівці назвали це оновлення «Quality Update».

Вебмастера називали оновлення «фантомним», оскільки Google не визнавав його впровадження, а зміни позицій сайтів у видачі явно вказували на те, що зміни алгоритму були.

Експерти стверджують, що це дійсно було «оновлення» в тому сенсі, що його запуск викликав значні зміни у видачі.

На жаль, Google не надав інформацію про те, як зараз оцінюється якість контенту. З попередніх заяв пошуковика відомо, що якість конкретної сторінки чи сайту визначається за допомогою широкого спектра індивідуальних чинників. Можливо, зараз Google деяким з них приділяє більше уваги, ніж іншим.

Бажаєте отримати безкоштовну консультацію?
Інші новини
SEO
Новинка від Гугл: прискорені мобільні сторінки (AMP - абревіатура від Accelerated Mobile Pages). Вони з’являються із спеціальною поміткою у верхній частині сторінки пошуковика з результатами мобільної видачі. Версії статей із такими сторінками подаватимуться у вигляді "слайдера" або "каруселі". Незабаром очікується розширення підтримки таких сторінок і у основній пошуковій видачі.
SEO
У березні 2018 року українські інтернет-магазини отримали можливість використовувати маркетплейс Google Shopping. Які в нього переваги? Як налаштовувати товарні оголошення?
SEO
За оцінками єкспертів та SE0-спеціалістів, у 2019 році рейтинг факторів ранжирується наступним чином