20.05.2015

Google офіційно підтвердив оновлення алгоритму

Google офіційно підтвердив оновлення алгоритму

Google офіційно підтвердив, що помічені вебмастерами зміни в ранжуванні їх ресурсів у видачі насправді були пов'язані з оновленням пошукового алгоритму. Розробники компанії внесли зміни в процес оцінки якості контенту. Англомовні фахівці назвали це оновлення «Quality Update».

Вебмастера називали оновлення «фантомним», оскільки Google не визнавав його впровадження, а зміни позицій сайтів у видачі явно вказували на те, що зміни алгоритму були.

Експерти стверджують, що це дійсно було «оновлення» в тому сенсі, що його запуск викликав значні зміни у видачі.

На жаль, Google не надав інформацію про те, як зараз оцінюється якість контенту. З попередніх заяв пошуковика відомо, що якість конкретної сторінки чи сайту визначається за допомогою широкого спектра індивідуальних чинників. Можливо, зараз Google деяким з них приділяє більше уваги, ніж іншим.

Бажаєте отримати безкоштовну консультацію?
Інші новини
SEO
Ці рекомендації допоможуть вам створити ефективну внутрішню перелінковку на вашому сайті та підвищити його рейтинг у пошукових системах.
SEO
Алгоритми ранжування сайтів у пошуковій системі Google постійно змінюються, але найцікавішим і правдивим здається їх дослідження, представлене компанією Backlinko. Дані звіту отримані шляхом аналізу 1 міліону результатів пошуку в Google.
SEO
Що б Google міг помітити, що сайт не настільки хороший або навпаки йде багато часу - від декількох місяців до півроку, а часом і більш тривалий період. Тільки так Google гарантовано зможе розпізнати суттєві зміни веб-сайту загалом.