some alt
24.06.2015

Конверсія сайту визначає його успіх і економить гроші на рекламу

Навряд чи Ви будете сперечатися, що конверсія сайту визначає його успіх і економить гроші.
За статистикою, цільова сторінка (посадкова сторінка) збільшує кількість конверсій від 3 до 10 разів у порівнянні зі звичайним сайтом.

Відповіді на питання як збільшити відсоток конверсії без збільшення рекламного бюджету ви знайдете у наших експертів. Якщо Вам потрібна допомога у створенні посадкової сторінки - звертайтесь, ми вам обов'язково допоможемо.

Наші лендінгі:

  • зроблені на зручній CMS для редагування всієї інформації на сторінці;
  • оптимізовані під мобільні пристрої (адаптивна верстка);
  • використовуються анімовані ефекти, паралакс.

Всі сучасні вимоги і технології в нашій компанії це стандарт, а не опція за додаткові гроші!

 

Бажаєте отримати безкоштовну консультацію?
Інші новини
SEO
Перехід на протокол HTTPS для сайту може дати дуже позитивні зміни його позицій у видачі. І ця заява підтверджується аналізом даних, який демонструє, що багато сайтів з безпечним протоколом реально піднімаються вище в SERP. Цей факт переконує в тому, що перехід на HTTPS протокол дасть перевагу всім сайтам, а не тільки тим, які оперують персональною інформацією своїх відвідувачів.
SEO
Google нарешті визнав, що помічені вебмастерами зміни в пошуковій видачі сайтів були пов'язані з оновленням пошукового алгоритму. Оновлення отримало назву «Quality Update». Вебмастера називали оновлення «фантомним».
Сайт компании
З 16 липня 2022 року всі сайти мають перейти українською мовою, – нагадав мовний омбудсмен Тарас Кремень. з 16 липня цього року набирають чинності частини 2 та 6 ст. 27 Закону України "Про забезпечення функціонування української мови як державної".